Online kursus

Vi afholder jævnligt online webinar og kurser

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked om næste gang vi sætter noget op.

Her kan du skrive dig op til vores danske mailingliste og modtage videoer og ideer til hvordan du kan bryde isen.
Derefter modtager du en email med link til at downloade den gratis e-bog 'Bryd isen - på afstand' med 10 forskellige lege og øvelser.
image
image

Vi er overbevidste om at hvis man kan bare 10-15 øvelser og lege fra vores bøger, bliver man en bedre, lykkeligere og mere inspirerende underviser. Så har man nemlig nogle helt konkrete resourcer og rammer til at bryde isen mellem mennesker, skabe god gruppedynamik og ikke mindst variation i sin undervisning.

Sammen har vi skrevet 2 bøger vi har udgivet på eget forlag og på 4 forskellige sprog. Men egentlig er det vi brænder mest for, at være sammen med andre om at lave og lære øvelserne. Vi elsker nemlig at undervise og har de sidste 10 år taget ud og lavet hundredevis af workshops og kurser over hele verden, i lige præcis icebreakers.

Det giver os en unik mulighed for at forklare og videregive de erfaringer vi har gjort os med vores arbejde med alle disse lege og øvelser, samtidig med at de altid bliver tilpasset og formet til de mennesker vi er sammen med. For det er nemlig det helt fantastiske ved alle disse icebreakers; de er organiske og kan ændres så de altid passer til målgruppen. Om det er en fynsk 1. klasse, en forsamling af kinesiske erhvervsledere eller et 200 mand stort tysk kor, så er grundelementerne de samme og kan og bør tilpasses den enkelte gruppe.